Strandhaven, Espergærde

strandhaven-syd-x6.jpg
foto: Steen Lundby                           Strandhaven set fra syd
(for stort billede click her)

strandhaven-ost-x6.jpg
  foto: Steen Lundby                                    Strandhaven set fra øst
(for stort billede click her)
Hvem er vi

Strandhaven er en privat sidevej til Gl. Strandvej i Espergærde, lidt syd for Tibberup Mølle. Den omfatter 19 huse med et tilhørende fællesareal bestående af et rekreativt område mod vest og en strandgrund ned til Øresund. På fællesarealerne har vi bl.a. badebro, legepladser for børn og voksne, pétanquebane samt borde og bænke til fælles afbenyttelse. 

Vi sørger selv for vedligeholdelse af fællesarealerne. To gange om året, i foråret og i efteråret, samles vi alle - børn og voksne - til en havedag, hvor vi deltager i rengøring, vedligeholdelse og fornyelse af arealerne og i øvrigt hygger os med bl.a. fællesspisning, hvis vejret tillader det.

Det er dog ikke kun arbejdet, vi samles om. Vi har en fast tradition med Sankt Hans-bål på stranden med heks, fællessang og muntert socialt samvær, og hver sommer spiller vi pétanque én eftermiddag om ugen fra kl 16. Her kan alle de beboere, der har lyst til at spille eller bare se på, være med.

Og så har vi naturligvis en aktiv Grundejerforening.

[til top]

okt-2016
foto: Lars Høhne                                                                                                              Strandhaven. oktober 2016.    

[til top]                                         

26. november©2016 Strandhaven3060